Oyun Destek Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Oyun Destek Forumu

Oyun Destek Forumu

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

League Of Legends Promo Kod 2015-2016

YazarMesaj
L.o.L
Level 1

Rep Puan : 0

League Of Legends Promo Kod 2015-2016 Empty
MesajKonu: League Of Legends Promo Kod 2015-2016   League Of Legends Promo Kod 2015-2016 EmptyPtsi Ekim 12, 2015 10:14 pm

League Of Legends Promo Kod 2015-2016 ZJDR70
League Of Legends Promo Kodlarını Dağıtmaya başladı...
Evet arkadaşlar yanlış duymadınız promo kodları dagıtılmaya başladı, öncelikle eski promo kodlarını vericem herkesin sınırsız açabileceği promo kodları daha sonra sınırlı kodlara geçiyorum şimdiden herkese hayırlı uğurlu olsun Smile

League Of Legends Promo Kod 2015-2016 7PkZQN
Herkese bol kazançlar diliyorum ve başlıyorum gençler  lol!

Öncelikle şundan bahsetmek istiyorum promo kod nedir ne işe yarar?
Promo kod riot'un belli bir kaç site ile anlaşmalı olarak dagıttıgı kodlardır bu kodlar ne kodlarıdır 
Örnek veriyorum 400 RP kodu olabiliyor Kostum olarak Kızıl Garen vs. kostümler cıkabılıyor.

Promo kodlarına geçmeden önce bir kaç kostüm var riotun herkese dagıttıgı bilgisi olmayan arkadaşlar için onlarıda paylasıyorum.

Onlar şunlar;
Riot Kızı Tristana
League Of Legends Promo Kod 2015-2016 KJkRqA
Riot Kızı Kimdir nedir yukardakı resimdir arkadaşlar farkı sadece pembe ve gülücüklü silahı olmasıdır 
Hiç yoktan iyidir  cheers
Peki buna nasıl kavuşabilir benim güzel arkadaşlarım
Yukarıda verdigim linkle facebook sayfasına uçuyosunuz riotun kendi facebook sayfasıdır karşınıza riot kızı tris geliyor fakat önce sayfayı beğenmelisiniz  daha sonra butonu görüceksiniz.

Sıradaki kostüm Dehşet Şovalyesi Garen
League Of Legends Promo Kod 2015-2016 531d969e72cb4-garentwitter
Bu kostümü eve götürmekte zor değil riotun istediği sadece twitter sayfasını beğenmeniz facebookta karşınıza geldiği gibi burdada karşınıza buton geliyor onada aşağıdakı link ile ulaşabilirsiniz  Basketball

EVET ELİMDE 2 TANE PROMO KODU VAR
BUNLAR SINIRLI KODLAR ARKADAŞLAR ERKEN DAVRANAN KAPIYOR İYİ ŞANSLAR DİLİYORUM..
jocolor

League Of Legends Promo Kod 2015-2016
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» 2016 Yılının Şanlı Kostümü Hangi ADC ?
» 400 RP PROMO CODES
» Legend Online Promo Kodları
» Pes 2016 Apk İndir
» Fifa 15 - 2015 - indir