League Of Legends Promo Kodlarını Dağıtmaya başladı...
Evet arkadaşlar yanlış duymadınız promo kodları dagıtılmaya başladı, öncelikle eski promo kodlarını vericem herkesin sınırsız açabileceği promo kodları daha sonra sınırlı kodlara geçiyorum şimdiden herkese hayırlı uğurlu olsun
Herkese bol kazançlar diliyorum ve başlıyorum gençler
Öncelikle şundan bahsetmek istiyorum promo kod nedir ne işe yarar?
Promo kod riot'un belli bir kaç site ile anlaşmalı olarak dagıttıgı kodlardır bu kodlar ne kodlarıdır
Örnek veriyorum 400 RP kodu olabiliyor Kostum olarak Kızıl Garen vs. kostümler cıkabılıyor.
Promo kodlarına geçmeden önce bir kaç kostüm var riotun herkese dagıttıgı bilgisi olmayan arkadaşlar için onlarıda paylasıyorum.
Onlar şunlar;
Riot Kızı Tristana
Riot Kızı Kimdir nedir yukardakı resimdir arkadaşlar farkı sadece pembe ve gülücüklü silahı olmasıdır
Hiç yoktan iyidir
Peki buna nasıl kavuşabilir benim güzel arkadaşlarım
Yukarıda verdigim linkle facebook sayfasına uçuyosunuz riotun kendi facebook sayfasıdır karşınıza riot kızı tris geliyor fakat önce sayfayı beğenmelisiniz daha sonra butonu görüceksiniz.
Sıradaki kostüm Dehşet Şovalyesi Garen
Bu kostümü eve götürmekte zor değil riotun istediği sadece twitter sayfasını beğenmeniz facebookta karşınıza geldiği gibi burdada karşınıza buton geliyor onada aşağıdakı link ile ulaşabilirsiniz
EVET ELİMDE 2 TANE PROMO KODU VAR
BUNLAR SINIRLI KODLAR ARKADAŞLAR ERKEN DAVRANAN KAPIYOR İYİ ŞANSLAR DİLİYORUM..